fredag den 27. januar 2012

Børne fødselsdag!

Idag har min lillesøster Lucia fødselsdag, og hun blev fejret godt og grundigt med hele familien. Vores onkler og tanter var her med alle deres børn, og vores bedste forældre var her også. Vores fætter havde sin lille datter med, som kun er 5 dage gammel! Hun er simpelthen alt for sød. Min mor havde en masse at se til idag, så min anden søster og jeg kom til at stå for kagerne, og vi synes selv de blev ret gode. Jeg lavede en chokoladekage, og skar den ud som en 9 tal ( hun fyldte ni år), og så lavede jeg to forskellige slags cupcakes, et slags med jordbær og et andet med vanilje, og så pyntede vi dem flot. Min søster lavede en banan-lagkage som smagte super godt. Vi lavede en lille intern konkurrence om hvis kage der blev spist hurtigst, og jeg tabte :-( Ellers så vi alle sammen håndbold, og der var godt nok gang i familien. Vi var jo 16 mennesker samlet, så der var ikke stille et øjeblik. Men det er så hyggeligt at vi alle sammen kan være samlet, og bare hygge os. Min familie betyder alt for mig.
Cupcakes'ne 
ni-tallet. (billederne er taget
på min Iphone, så de er ikke fantastiske)

Nu vil jeg smutte i seng, da jeg skal op og på arbejde kl 6 imorgen tidligt. Puha! Håber i alle sammen har haft en super god dag. Og hvad er jeres yndlings kage?

2 kommentarer:

 1. Hej piger! Tak får den super søde kommentar på min blog. RIgtig fed blog, og fede billeder i selv har. Jeg er blevet fastlæser af jeres blog, og det ville betyder rigtig meget hvis i gad at gengælde.
  Kig endelig forbi: black-eyesm.blogspot.com
  -Maja :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak skal du have! :)
   Selvfølgelig vil vi det. x

   Slet