søndag den 29. januar 2012

Yaaaassie.

Okay.... Jeg havde den her kæmpe trang til at blogge lidt, men vidste ikke hvad jeg ville blogge om.. Yasemin kom med nogle super gode ideér, men jeg tænkte jeg ville skrive lidt om Yasemin og jeg, og hvordan vi kender hinanden. Vi lærte hinanden at kende for maaaaange år siden. Tror det var i 2008?? Og det var den mærkeligste måde vi lærte hinanden at kende på. Dengang elskede vi begge to nemlig the jonas brothers såååå højt. Vi var de sygeste fan-girls. Og det vidste én af vores fællesvenner godt, så hun gav mig Yasemin's MSN,(eller omvendt, whatever) og så begyndte vi at skrive sammen over MSN. 
(ja, vi brugte AL vores tid på MSN dengang. hihi.

En af de første ting vi fik af vide om hinanden, var hvilken jonas brother vi bedst kunne lide.. Jeg kunne bedst lide Nick og hun kunne bedst lide Joe, og det synes vi jo var perfekt, for så kom vi ikke til at skændes om hvem der skulle have hvem! haha
Men vi kom rigtig godt ud af det med hinanden fra starten. Den første gang vi var sammen, var den dag der var premiere på "Camp Rock" på Disney Channel, og kan tydeligt huske en scene i filmen, hvor Joe og Demi står og synger, og vi begge to bare udbrød: "Omg, joe har lipgloss på." Og synes det var sjovt. 
Vi snakkede sammen hver eneste dag, og om alting og det gør vi stadig. 

Jeg stoler 100% på Yasemin, og tror også det er gengældt. Vi er nok lidt mærkelige, for vi ser stortset aldrig hinanden, men alligevel er vores venskab så stærkt. Tro mig... Vi kan blive de sygeste uvenner over de mest latterlige ting, og ikke tale sammen i flere dage, (okay, maks 2 dage) men vi ved også begge to godt at i sidste ende kan vi regne med hinanden. 

Vi deler rigtig mange interesser, men er meget forskellige på samme tid, så på den måde lærer vi rigtig meget af hinanden. Yasemin er den veninde jeg altid kan stole på, lige meget hvad. Og kan fortælle alting til, og vide at hun aldrig kunne finde på at dømme mig. Hun er den bedste veninde nogen kunne ønske sig, og jeg er så taknemmelig for at have hende i mit liv. :-) 

( sooooo fucking true! )

Undskyld hvis det her indlæg er lidt åndsvagt, og lyder som en eller anden kærlighedshistorie, men synes bare lige det var lidt sjovt at tænke tilbage på.

Hvad sætter i pris på hos en veninde/ven? Og hvad er det sjoveste minde med en ven/inde? 

Eydna

11 kommentarer:

 1. Hej! Nu har jeg kigget lidt rundt! :-) Super fin blog! Er blevest fast læser hos jer også!

  www.madeformocha.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Sød historie. Har lige været et kig forbi din blog håber også du vil tage et kig forbi min og eventuelt blive fast læser? Det ville ihvertfald gøre mig hjertens glad!

  Knus
  Karowestergaard.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Skøn blog i har. Jeg er blevet fast læser hos jer også! :-)

  http://isabella-style.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Super fin blog - selvfølgelig bliver jeg fast læser!

  - med hensyn til det med veninderne. Så har jeg også bare en super god bedsteveninde, som støtter mig 100 %! Vi har kendt hinanden siden børnehaven og det var bare "vennekærlighed" allerede for første blik...

  Knus Maria :D

  SvarSlet
  Svar
  1. tak skal du have!
   Hvor dejligt med din veninde, hvad skulle vi også gøre uden dem?:-)

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Tak for den søde kommentar på vores blog. Vi er fast læser af jeres blog nu! Keep up the good work :-) http://amalieogkathrines.blogspot.com/

  SvarSlet