mandag den 27. februar 2012

Lukas Graham.Hej bloggen! 
Nu er det igen ved at være alt for længe siden jeg har opdateret, men igen har jeg haft skide travlt med arbejde. Idag vil jeg skrive lidt om min weekend, som jeg synes har været fantastisk. Jeg havde fri fra arbejde Fredag, så tog tidligt til Kolding, for at være sammen med min veninde Sarah og hendes veninde Ida. Vi tog alle tre hen til Ida, hvor vi gjorde os klar og spiste. Vi hyggede os rigtig meget! 

Senere på aften tog vi til forfest hos en der hedder Isabella, hvilket var super hyggeligt. Der sad vi og hygge drak, og forberedte os på at tage videre i byen. Vi tog ned på pitstop cirka kl 21.30. 
Da vi kom derind var der sygt mange mennesker, så vi gjorde vores bedste for at komme så tæt på scenen som muligt. 
Først kom supporten på, som var en super dygtig pige, der hedder Kamilla Amelie. Havde faktisk aldrig hørt om hende før, men hun laver sådan noget ret chillern musik, som jeg godt kan lide. Endelig kom Lukas og hans band på! Jeg var så spændt. Havde set frem til den her dag siden december måned, og nu var den der endelig. Koncerten var fantastisk. 
Lukas har en af de mest fantastiske stemmer jeg nogen sinde har hørt. Han er simpelthen sådan en dygtig sanger, og han passer så godt på scenen. Hans trommeslager, Lovestick aka Mark, var fantastisk dygtig. Jeg elsker lyden af trommer, og han var bare super god til det, og så var han ret lækker. Lukas' keyboard spiller, Morten, kom ud på scenen med høj feber og hele svineriet, men alligevel gav han den gas og gjorde det fantastisk.. Sidst men ikke mindst har vi den fantastiske Magnum aka Magnus. Hold nu op altså.. Jeg havde jo godt set deres videoer på youtube osv. og havde tænk at Magnum så lidt sød ud når han spillede.. Men da han trådte på den scene var jeg ved at besvime haha. Han var så smuk. Og så da han begyndte at spille.. Jeg vidste næsten ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Han er simpelthen fantastisk. Ej altså. Han har sådan et sødt smil, og han så bare ud til at hygge sig for vildt. Publikum gik amok over dem alle sammen. Jeg har været til rigtig mange koncerter, men har aldrig oplevet at blive sparket over benet med vilje, og blive skreget så meget i øret at jeg ikke kunne høre noget bagefter. Det var så vildt. 
Efter koncerten kom de ud og solgte merchandize (tshirter osv.) og så tog de billeder og skreg autografer til alle der ville have det. Jeg fik billeder med dem alle, men viser dem ikke herinde, fordi de ikke blev så gode. haha. Men de var sådan nogle søde fyre, og de var helt nede på jorden. Magnum og Lovestick blev ude og drak og hyggede sig, efter koncerten, og de var omsværmet af piger hele tiden, hehe
Mig og mine veninder besluttede os for at spille bordfoldbold imod en random mand, det var meget sjovt. Vi tog hjem ved 3-4 tiden, og så lavede vi noget rigtig lækker mad og så en film. 
Næste morgen havde min mor fødselsdag, så hun ringede til mig kl 10!!! og spurgte om jeg ville med i biografen og ud at spise, og det ville jeg selvfølgelig gerne. Da jeg har to helt små søskende, tog vi ind og så den nye min søsters børn film, og så tog vi på jensens bagefter. Det var så hyggeligt. Vi gav min mor et maleri hun havde ønsket sig, og så gav min stedfar hende en weekendtur til Milano og til London. Så snyd! Men hun blev rigtig glad for det. 

Senere på aftenen kom vores familie, det vil sige mine onkler og tanter, fætre, min fætters kæreste og datter, og mine elskede bedste forældre. Vi har en ret stor og tæt familie, så det var så hyggeligt.

 Om søndagen stod jeg igen tidligt op, for skulle til sådan et førstehjælps kursus med Yasemin, så vi kan begynde på kørekort! Det tog 7 timer, men det føltes faktisk ikke som så lang tid. Det var hyggeligt nok. Ellers så slappede jeg bare af resten af dagen, for var ret træt. Nå, jeg vil smutte på arbejde nuuuu. Håber i alle har haft en super weekend, fortæl i en kommentar nedenunder hvad i har lavet. 

Eydna

6 kommentarer:

 1. I har modtaget en blogaward fra mig! Jeg håber at i vil være med! Hvis ikke i ved hvordan, er i velkommen til at se hvordan og hvorledes på min blog! :-)

  http://isabella-style.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Jeg kigger på det! :) xx

   Slet
 2. Det lyder som en virkelig fed weekend!
  Og skøn blog I har!

  Kig evt. forbi min blog?
  http://youarethedesignerofyourdestiny.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det i hvertfald også! Og tak skal du have.
   Jeg kigger forbi din nu.

   xx

   Slet
 3. Fin blog du har :-)
  Vi ville blive glade for hvis du ville tage et kig på vores blog

  Knus
  Cecilie Lindhardt & Cecilie Kjelgaard
  www.strangers---in---paradise.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal i have. Selvfølgelig vil vi kigge forbi jeres! :)

   knus.

   Slet