torsdag den 16. februar 2012

Vinterferie!


Hey guys.
Jeg har ikke blogget forfærdelig meget for tiden - beklager, men kan se at Eydna har kommet med nogle interessante posts, så I overlever vel nok! Som titlen antyder, så har jeg vinterferie, hvilket føles så fedt! Jeg har virkelig fået mulighed for at endelig slappe af, og det er virkelig rart. 
Jeg har fået læst en god bog, the Perks of Being A Wallflower og den kan varmt anbefales til jer alle. Den er for nyligt blevet filmatiseret og har premiere til efteråret, så vidt jeg ved. Den er i hvert fald rigtig god. Den handler om en dreng, som hedder Charlie, som starter på sit første år på high school. Han skriver så en masse breve til en hemmelig ven, og det er igennem disse breve, at man som læser hører om hans liv, tanker og hverdag. Jeg kunne rigtig godt lide denne bog, da jeg ofte kunne sætte mig ind i hans sted på en underlig måde. 

Jeg har samlet nogle rigtig gode citater fra bogen, som jeg gerne vil dele med jer.


“Charlie, we accept the love we think we deserve.”


"And in that moment, I swear we were infinite."


"I just think it's bad when a boy looks at a girl and thinks that the way he sees her is better than she actually is. And I think it's bad when the most honest way a boy can look at a girl is through a camera."

"This moment will just be another story someday."

“It's great that you can listen and be a shoulder to someone, but what about when someone doesn't need a shoulder? What if they need the arms or something like that? You can't just sit there and put everybody's lives ahead of yours and think that counts as love. You just can't. You have to do things.”

"So I guess we are who we are for a lot of reasons. And maybe we'll never know most of them. But even if we don't have the power to choose where we come from, we can still choose where we go from there. We can still do things. And we can try to feel okay about them."

Anyway, så har det fornyeligt været valentines dag, og jeg har egentlig ikke lavet det helt store. Valentins dag siger mig ingenting - måske er det fordi, at jeg aldrig har haft en valentine, eller måske fordi det bare er så opreklameret og en undskyldning for diverse blomsterforhandlere at sælge roser til dobbelpris. 

Nå men i dag, har været en stille og rolig dag. Først fik jeg spist noget lækkert mad med min søster, og derefter var vi i biografen og så Safe House. Fuck en syg film. Virkelig action så det siger noget. Den var sindssyg nervepirrende - og så så Ryan Reynolds jo bare ekstra lækker ud. Hot hot hot! 

Kyllingespyd med salat til. Super lækkert! 

Super lækre Ryan Reynolds! 

Det var ellers det jeg havde for denne gang. Håber I alle nyder jeres ferie, i hvert fald de af jer, som har ferie. Ellers fortsat god dag til jer alle sammen.
Vi ses igen en anden gang. 

Peace
//Yasemin

2 kommentarer:

 1. Når jeg er i ubehagelige situationer, tænker jeg noget ala "This moment will just be another story someday.":)

  Jeg kan i øvrigt godt lide jeres blog!:) Måske kunne vi følge hinanden?:)

  www.blackbird-blackbirds.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor ser maden bare lækker ud. Kig evt. forbi mig.

  http://ditteestrup.blogspot.com/

  SvarSlet